Produkter for sørsjø bonifacio (4)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

Denne typen vin lages fra eiendommens vinmarker med Tempranillo-druer, sammen med vinmarker med Garnacha-druer. Fordeling av druesorter: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Produksjon: Avstilket drue i rustfritt stål med en måneds maserasjon. SMAKSNOTAT: Ung rødvin har en kirsebærfarge med purpurfargede og glitrende kanter. PÅ NESA: Den er bred, med kraftige aromaer av røde bær og blåbær. Med god intensitet. I MUNNEN: Den er smakfull, frisk, vedvarende og veldig fruktig. Logistikk: · 12 enheter per kasse. · 60 kasser per europeisk pall. · 720 enheter per europeisk pall. Minimumsbestilling: 1 europeisk pall. Skatter ikke inkludert. Se tilbud i kontaktinformasjonen. Vennligst avstå fra mellomledd og nysgjerrige. Selges ikke til privatpersoner under noen omstendigheter. Tilbud kun for profesjonelle engros for nasjonal distribusjon, hotell- og restaurantbransjen eller Horeca-kanalen. Kundeservice åpningstider: Mandag til fredag. Morgen 08:00 til 14:00.
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter for fremstilling av den kjøttbaserte derivaten som ikke er varmebehandlet, kalt "Sobrasada"; gitt fraværet av begrensende tilsetningsstoffer, er den egnet for å bli konsumert fersk, tørket og/eller modnet gjennom en modnings- og tørkeprosess. Format: eske 270g, pose 3,6Kg